Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Γιατί σε επέλεξα;

18 Μαΐου 2019, από 5:00 μμ έως 9:00 μμ

60Ε

Τι είναι αυτό που μας κάνει να επιλέγουμε σύντροφο; Μπορεί να απαντάμε η χημεία, η εμφάνιση ο καλός χαρακτήρα, οι κοινωνικές συνθήκες ακόμα και η έλλειψη επιλογών. Αυτές είναι οι συνειδήτες εξηγήσεις. Υπάρχουν όμως και οι ασυνείδητες ενέργειες, που καθορίζουν στην πραγματικότητα τον ποιο σύντροφο θα έλξουμε και εν τέλει θα επιλέξουμε.

Από την μια, πολύ συχνά ο  σύντροφος μας είναι ο καθρέφτης του εαυτού που εμείς κρύβουμε. Του σκοτεινού μας εαυτού. Π.χ., μια φαινομενικά ήρεμη γυναίκα που κρύβει θυμό βρίσκει έναν θυμωμένο άντρα. Η ίδια φέρεται ως θύμα έχοντας έναν καταπιεσμένο και απωθημένο θυμό που καλείτε να τον εκφράσει το «άλλο της μισό».

Από την άλλη, μας ενώνουν συστημικά ζητήματα. Μας ενώνει μια κοινή μοίρα πιο βαθιά και  άγνωστη σε μας. Ένα κοινό προγονικό παρελθόν και ιστορίες αίματος που μας καλούν να ενωθούμε. Αυτές οι επιλογές γίνονται στην ουσία, για την εξέλιξη μας. Οι δυσκολίες στην σχέση είναι μαθήματα και έρχονται για να μας βοηθήσουν. Οι σύντροφοι είναι, από μια άλλη οπτική, μετά την μητέρα μας, οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι μας.

Ελάτε να βρούμε μαζί ποια είναι τα στοιχεία σε εναν σύντροφο που σας ελκούν ή σας απωθούν και γιατι.

Ελατε να βρούμε μαζί τι χρειαζεται ωστε να έλκεστε και έλκετε κατι διαφορετικό….

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Μαΐου 2019
Ώρα:
5:00 μμ έως 9:00 μμ
Κόστος:
60Ε

Organizers

Μαρία Ζάννη
Κάλλη Αλεβίζου

Venue

Εν Ροή
Αρκαδίου 10
Μαρούσι, 15124 Greece
Χάρτης Google